trupa good day - live cover band

Bine ai venit!

Acesta este site-ul oficial al Trupei Good Day. Aici poti gasi informatii despre trupa si membrii ei, fotografii, inregistrari video, informatii despre concertele trupei si datele de contact.
Good Day este o trupa live din Ocna Mures, Alba. Repertoriul cuprinde cover-uri intr-un spectru larg de genuri muzicale, inclusiv pop, rock, funk, blues, folk, country.

Trupa Good Day sustine concerte de 30-150 minute. In functie de eveniment, programul poate fi fractionat in recitaluri de 20, 30 sau 50 de minute. Concertele sau recitalurile Good Day sunt concepute pentru o gamă largă de evenimente private (nunţi, botezuri, zile onomastice, etc) si evenimente corporative.

Repertoriul include toate genurile de muzică necesare pentru o petrecere reusită la care să se simtă bine toti invitatii, indiferent de varsta sau de preferintele muzicale. Recitalurile de muzică live sustinute de trupă sunt completate de reprize de muzică mixată de DJ-ul nostru. Dispunem de sonorizare, lumini, DJ, adica asiguram totul pentru un eveniment de succes. Sonorizarea trupei este asigurată de către Studio NIC (Sistem PA 5000W, back-line complet, monitorizare).

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata in functie de numarul de invitati, dimensiunea locatiei, tipul evenimentului (nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate, alte tipuri de petreceri private, revelion, recital pe scena in aer liber, etc).